vrijdag, 4. november 2005 - 18:23

Robben heeft 'rare' blessure aan hamstring

Arjan Robben blijft tobben met zijn fysieke gesteldheid. De jonge aanvaller van Chelsea kampt met een hamstringblessure, die volgens Chelsea manager José Mourinho niet lijkt op een normale kwetsuur. "Het is de hamstring, maar het lijkt te beginnen rondom zijn ruggengraat. Het is geen breuk. Het is pijn die vanuit zijn ruggengraat komt", aldus Mourinho.

Robben moest de Champions League-wedstrijd tegen Real Betis Sevilla (1-0 winst Betis) al na 65 minuten staken vanwege deze klachten. "Wanneer de wedstrijd begint voelt hij zich goed, maar als hij vermoeid raakt, trekt de spier aan en voelt het vreemd aan", aldus de Portugees. Robben zocht na zijn wissel meteen de warmte van de kleedkamer op.

Mourinho liet weten dat er geen frictie is tussen hem en Robben. Hij wijdt de mindere vorm van de Bedumer aan zijn kwetsuur. "Hij is gefrustreerd omdat hij niet op zijn niveau kan spelen. De jongen speelt niet honderd procent. We denken dat het geen blessure is die kan verergeren door te spelen, dus soms proberen we het. De realiteit is echter dat hij niet goed speelt. En dit rare gevoel in de hamstring is niet goed."
Categorie:
Tag(s):