zaterdag, 19. maart 2005 - 19:13

Robben maakt rentree bij winnend Chelsea

Na anderhalve maand afwezig te zijn geweest maakte Arjan Robben zaterdagmiddag zijn rentree bij Chelsea. In de 73e minuut mocht de Nederlander invallen in de wedstrijd tegen Crystal Palace. Hij was meteen gevaarlijk en zorgde binnen vier minuten voor gevaar. Hij gaf een assist aan de andere ex-PSV’er Mateja Kezman die de 3-1 binnenschoot. Kezman maakte ook nog de 4-1 en zo wint Chelsea relatief eenvoudig.

Manchester United blijft op grote achterstand Chelsea volgen. De ploeg van Alex Ferguson moest het opnemen tegen Fulham en boekte een kleine overwinning. Cristiano Ronaldo schoot namens Man. United van grote afstand op doel en zijn schot was onbereikbaar voor doelman Edwin van der Sar. Ruud van Nistelrooy startte in de basis en werd in de 77e minuut gewisseld voor Alan Smith.

De ploeg van trainer Martin Jol, Tottenham Hotspur, wist weer eens te winnen. De ploeg won met 2-1 van Manchester City, de ploeg van Paul Bosvelt en Kiki Musampa.