vrijdag, 17. juni 2005 - 11:45

"Sandra niet op geld uit"

Volgens haar raadsvrouw is de 21-jarige Sandra K., die beweert slachtoffer te zijn van verkrachting door Arsenal-speler Robin van Persie, absoluut niet op geld uit. "Ze wil gewoon dat er recht wordt gedaan.''
<BR>
<BR>Dit meldt De Telegraaf. De jonge vrouw, die inmiddels op een schuiladres verblijft, zegt in de badkamer van het Rotterdamse Tulip Inn te zijn misbruikt en daarna door zijn twee vrienden te zijn vernederd.

Eén van de vrienden zou na de beweerde verkrachting afgelopen zaterdagnacht de kleding van de vrouw hebben verstopt en pas later weer hebben teruggegeven.

Volgens Van Persies advocaat mr. A. Moszkowicz heeft zijn cliënt wel toegegeven met de vrouw op een hotelkamer te zijn geweest. Volgens hem zou Sandra K. nadat ze hotelkamer had verlaten, tegen hotelpersoneel hebben geklaagd dat er een geintje met haar kleding was uitgehaald. "Ze heeft niets gezegd over een verkrachting en dat is vreemd'', vindt Moszkowicz. Arsenal staat volgens Moszkowicz nog steeds achter zijn sterspeler.

De advocate van Sandra K. is woedend over beweringen van Moszkowicz dat haar cliënte een bedenkelijke reputatie heeft. "Daar is helemaal niets van waar. Mijn cliënt is geen nachtclubdanseres of prostituee. Ze is helemaal kapot van de verkrachting en van alles wat er daarna over haar in de publiciteit is gekomen.''

In de Baja Beach Club in Rotterdam wordt de vermeende verkrachting in twijfel getrokken. Volgens mede-eigenaar Rob Mooijekind kwam Van Persie afgelopen zaterdagnacht samen met twee vrienden naar de discotheek en zijn ze ook met zijn drieën weggegaan.

"Hij was heel relaxed en ontspannen. Er liepen wel drie meisjes achter hem aan, maar daar wilde hij niets van weten'', aldus Mooijekind.
Categorie:
Tag(s):