dinsdag, 22. maart 2005 - 15:52

Sato hoopt in Bahrein weer te starten

Takuma Sato hoopt groen licht te krijgen van de doktoren om deel te kunnen nemen aan de Grand Prix van Bahrein, nadat hij de afgelopen race in Maleisië moest missen door griep. Na de Grand Prix van Australië is Sato naar Japan gegaan voor PR-werkzaamheden en daar heeft hij waarschijnlijk iets opgelopen.

Sato nam nog wel aan de vrijdagtrainingen deel in Maleisië, maar zijn conditie verslechterde en hij kreeg het dringende advies van de doktoren om niet te starten. De Brit Anthony Davidson heeft hem gedurende het weekend vervangen.

Sato is op maandag wel teruggevlogen naar Engeland waar hij zich opnieuw laat controleren door de doktoren in de hoop fit genoeg te zijn voor de volgende race op 3 april in Bahrein. Hij laat zijn PR-activiteiten vallen deze week en neemt alle rust om zijn conditie goed op te peppen. Aan het einde van deze week is er echter een test op Paul Ricard en wellicht dat het team hem daar graag ziet verschijnen. Of de test doorgaat weet Sato nog niet, hij gaat er echter wel van uit in Bahrein aan de start te staan.
Categorie:
Tag(s):