dinsdag, 26. april 2005 - 19:06

Schietpartij Nikkelstraat

Naarden

Maandagochtend is rond kwart voor drie een 36-jarige inwoner van Naarden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietpartij eerder die nacht. Zondagavond rond 23.30 uur kwamen bij de politie meldingen binnen dat er geschoten zou zijn op de Nikkelstraat in Naarden. De politie kwam ter plaatse en trof niemand meer aan. Wel werden op de locatie kogelhulzen aangetroffen wat er op duidt dat er geschoten is.

Korte tijd later werd op de Koningin Wilhelminalaan te Naarden een 36-jarige inwoner van Naarden aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de schietpartij. In verband met de schietpartij heeft de politie die nacht gezocht naar een donkerkleurige BMW 7 serie die mogelijk betrokken zou zijn bij de schietpartij. De aangehouden man is voor verhoor overgebracht naar bureau Hilversum. Een onderzoek naar de exacte toedracht van de schietpartij is ingesteld, over slachtoffers is niets bekend.
De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer over het voorval kunnen vertellen. Zij kunnen zich melden via het telefoonnummer 0900 88 44. De politie is eveneens op zoek naar personen die de donkerkleurige BMW hebben gezien of mogelijk meer kunnen vertellen over de auto. © Bon / Miranda van der Sloot
Provincie:
Tag(s):