vrijdag, 22. april 2005 - 16:40

Schot in de roos!

Biddinghuizen

Een maand na de opening van Walibi World (voormalig Six Flags Holland) blijkt dat SPLASH BATTLE, de nieuwe aanwinst van het themapark in Flevoland, een ABSOLUTE TOPPER is.
<BR>

In deze prachtig gedecoreerde, interactieve attractie maken de inzittenden een spannende boottocht langs spuitende geisers, klaterende watervallen en door mistige tunnels.

Tijdens deze tocht dreigen de boten terecht te komen in een aanval van verschillende waterelementen. Elk bemanningslid bepaalt zijn eigen lot, want de elementen kunnen tijdelijk uitgeschakeld worden. Dit kan gedaan worden, door met je waterkanon, die een straal produceert van wel zes meter, het doel te raken. Als dit net op tijd lukt, wordt de waterdreiging heel even uitgeschakeld. Maar dat is niet het enige waar de inzittenden op moeten letten, want ook de omstanders doen actief mee! Aan de kant van de attractie en op de brug staan namelijk ook waterkanonnen opgesteld. De vraag is duidelijk: 'Wie houdt het droog in de Splash Battle?'.

Walibi World is trots dat zij het eerste themapark in de wereld is met een attractie als de Splash Battle. 'Nergens in de wereld is deze attractie nog te vinden, wat het natuurlijk wel heel speciaal maakt voor ons, maar in het bijzonder voor onze gasten', aldus Marcel Schonenberg, General Manager van Walibi World.
Provincie:
Tag(s):