zaterdag, 28. mei 2005 - 23:14

Silly season is van start gegaan

Het 'silly season' is bij deze officieel weer begonnen! Er gaan veel geruchten en Blik op Nieuws zet ze even voor u op een rijtje.

Te beginnen bij het team van Ferrari; Rubens Barrichello schijnt het niet meer naar zijn zin te hebben bij de Italiaanse renstal. Ook had hij na de Grand Prix van Monaco ruzie met teamgenoot Michael Schumacher, iets wat een paar jaar geleden niemand had kunnen voorspellen.

Nick Heidfeld wordt genoemd als vervanger van Barrichello bij het team van Ferrari. De Duitser heeft vandaag zijn eerste pole uit zijn carrière behaald en laat zien wat hij in huis heeft.

Bij Williams zou er dan een plekje vrij komen. Jenson Button zou dat graag willen opvullen. Afgelopen winter had de Brit al een contract met Williams, maar tegelijk zat hij ook nog vast aan een contract met B·A·R.

Om de cirkel weer rond te maken en het open plekje bij B·A·R op te vullen zou Rubens Barrichello graag naar het Britse team verhuizen en de teamgenoot worden van Takuma Sato.

Dan zijn er ook nog verhalen over rijders die nog dit seizoen al het veld moeten ruimen. Tiago Monteiro doet het niet naar behoren en staat op de wip. Daar komt bij dat hij volgens de geruchten ook moeite heeft met zijn betalingen aan het Jordan team. Afgelopen vrijdag werd Franck Montagny al getest door het team van Jordan, de kans is groot dat de Fransman dit jaar nog het plekje van Monteiro mag overnemen.
Categorie:
Tag(s):