zondag, 10. april 2005 - 10:30

Simpel avondje voor PSV

FC Den Bosch had geen betere tegenstander kunnen zijn voor PSV in de aanloop van het duel tegen Olympiqy Lyon. PSV kon redelijke simpel het spel bepalen en Den Bosch aan de kant schuiven. Uiteindelijk ging het niet helemaal soepel, maar het publiek in Eindhoven kon tevreden zijn met de uitslag: 3-0.
<BR>
<BR>PSV gaat na de overwinning zaterdagavond al richting kampioenschap. Het gat met AZ is tien punten en als AZ zondag niet wint van Ajax, kan de champagne al koud gezet worden in Eindhoven.

Totaal 31.000 toeschouwers zagen dat coach Guus Hiddink enkele spelers rust had gegund met de wedstrijd in de kwartfinale Champions Leageu in het vooruitzicht. De beide ploegen speelde het eerste half uur slordig. Philip Cocu bracht de thuisploeg na ruim een half uur op voorsprong.

FC Den Bosch was niet bij machte om ook maar bij het doel van Gomes te komen, dus de wedstrijd was bij de voorsprong van PSV al gespeeld. Wilfred Bouma gooide de gehele wedstrijd op slot door de 2-0 schitterend binnen te knallen.

Mark van Bommel mocht de eindstand op het bord zetten en de ploeg lijkt optimaal voorbereid te zijn als Lyon woensdag langskomt. PSV heeft een 1-1 te verdedigen.

© BON / ProShots
Categorie:
Tag(s):