woensdag, 12. januari 2005 - 23:31

Simpelweg geniaal

Amsterdam

Op een gemiddelde MP 3 speler kun je ongeveer 20 nummers kwijt. Op de iPod Shuffle maar liefst 240! Om deze nummers er op te zetten, is er een iTunes Music Store met 700.000 nummers om zo op je iPod shuffle te zetten.

Weg met al die voorspelbaarheid
Doorbreek de orde en regelmaat van alledag. Met de iPod shuffle wordt het leven weer heerlijk onvoorspelbaar. Je beleeft je muziekcollectie elke keer weer anders. Nooit weet je waar het volgende nummer je brengt. Ga op avontuur met de iPod shuffle. Die kent geen vaste route: je favoriete nummers worden steeds weer in een andere volgorde afgespeeld. Sluit de iPod shuffle aan op de USB-poort van je computer, laat iTunes automatisch tot 240 nummers erop zetten en elke keer dat je hem aanzet, krijg je iets nieuws te horen. Met een iPod shuffle is je dagelijkse routine nooit meer hetzelfde. En de sleur van het reizen naar werk of school wordt een stuk dragelijker wanneer je niet weet wat het volgende nummer wordt. Net als de Party Shuffle van iTunes brengt de iPod shuffle weer spontaniteit in je muzikale leven. Gewoon laten gebeuren en ervan genieten.

De juiste muziek op het juiste moment
Luister je op de fiets het liefst naar hip-hop, maar hoor je op je skates liever wat lekkere techno, laat de iPod shuffle dan automatisch vullen aan de hand van een specifieke iTunes-afspeellijst. Download een album van de iTunes Music Store en beluister de nummers op volgorde voordat je ze tussen alle andere nummers zet. Of sleep gewoon losse nummers van iTunes naar de iPod shuffle. Als je de schuifknop op 'Afspelen op volgorde' zet, ben je zelf de baas over je muziek. Wordt het allemaal weer te voorspelbaar, zet dan je iPod maar snel weer in de shufflestand.

Altijd en overal perfect
De iPod shuffle weegt niet meer dan je sleutelbos en is dé manier om je te onderscheiden van de grauwe massa. Je krijgt er een sleutelkoord bij dus hij kan zo om je nek als je een eindje gaat wandelen of hardlopen of een stukje gaat fietsen. De iPod shuffle is volledig schokbestendig en kan echt overal mee naar toe. Met een continue speelduur van zo'n 12 uur houdt hij het gemakkelijk even lang vol als jij. Op de USB-aansluiting zit een handig beschermdopje en met de oordopjes in karakteristiek iPod-wit laat je de hele wereld zien dat jij graag in stijl naar muziek luistert. Er zijn ook nog diverse accessoires verkrijgbaar om je iPod shuffle te beschermen tegen spetters, hem op je arm te dragen of de speelduur nog verder te verlengen. De veelzijdige maar weinig eisende iPod shuffle gaat graag met je mee, of je nu naar de andere kant van de wereld vliegt of een dagje naar het strand gaat.

Simpelweg geniaal
De iPod shuffle is klein, fijn en reuzehandig. De bediening is net zo gemakkelijk en intuïtief als bij alle andere iPod-modellen. Met alleen je duim kun je nummers afspelen, pauzeren, overslaan, herhalen, door elkaar afspelen en het geluid harder en zachter zetten. Met de ronde, ergonomisch ontworpen regelaars en schuifknop bedien je de iPod shuffle zelfs met je ogen dicht.

De Music Store in je eigen huis
Je kunt je iPod shuffle-mix naar hartelust aanvullen met muziek die je download van de iTunes Music Store. In de Music Store vind je meer dan 700.000 nummers, die je eerst kunt beluisteren voor je ze koopt, 24 uur per dag, 7 dagen per week, vanaf je eigen vertrouwde Mac of pc. Met de iTunes Music Store en de iPod shuffle heb je letterlijk altijd muziek bij de hand.

Plug-and-play-muziek
Je hoeft geen computerexpert te zijn om muziek op de iPod shuffle te zetten. Eerst sluit je de iPod shuffle aan op de computer, met de optionele Dock of door de USB-connector van de iPod shuffle in een USB-poort van een willekeurige computer te steken. Daarna sleep je eenvoudig de nummers die je wilt horen naar de iPod shuffle, of gebruik je de automatische vulfunctie om je favoriete afspeellijsten of een willekeurige selectie van nummers uit je muziekbibliotheek op de iPod shuffle te zetten. En doordat de iPod shuffle automatisch wordt opgeladen terwijl hij is aangesloten, is hij altijd klaar voor je volgende avontuur.

muziek en meer
De iPod shuffle biedt meer dan 1 GB aan opslagruimte, dus je kunt er naast je muziek ook allerlei bestanden op kwijt. Via iTunes geef je op hoeveel opslagruimte je vrij wilt laten voor bestanden, en hoeveel ruimte er automatisch moet worden gevuld met muziek. Daarna kun je de iPod shuffle gebruiken als een draagbare backupschijf of om bestanden uit te wisselen tussen verschillende computers.

Informatie: www.apple.com/nl

©BON/foto:Apple
Categorie:
Tag(s):