woensdag, 19. oktober 2005 - 10:17

Sla uw Slag

Utrecht

Tijdens de maandelijkse beursdag van Trade Mart Utrecht op 28 november wordt van 9.00 tot 17.00 uur in de Expozaal en de Johan Friso Foyer ook ‘Sla uw Slag’ gehouden, de doldwaze uitverkoopbeurs van exposanten. Trade Mart Utrecht is gehuisvest op zes etages van het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs Utrecht.
<BR>Met de feestdagen in het vooruitzicht komt Sla uw Slag op een ideaal moment. Behalve dat bij de meer dan 140 kramen op deze aantrekkelijke koopjesdag veel korting wordt gegeven op een groot en gevarieerd assortiment, zijn er interessante restpartijen en speciale aanbiedingen te bemachtigen. Kopen is meteen meenemen.

Vorig jaar kwamen maar liefst 4510 bezoekers inkopen doen op deze enerverende en erg gezellige jaarlijkse uitverkoopdag, resulterend in overvolle tassen en in vele stapels dozen vol beursaanbiedingen en leuke hebbedingetjes.

Aantrekkelijk geprijsd en divers aanbod
Het aantrekkelijke geprijsde aanbod bij de marktkraampjes is uitermate divers, variërend van Kerst- en Sinterklaasgeschenken, elektrische huishoudelijke artikelen, schaaltjes en fotolijstjes tot wekkers, vulpennen, servies, sieraden, horloges, kinderspeelgoed, inpakpapier, decoratiemateriaal, tassen, shawls, kaarsen, riemen en posters.
Categorie:
Tag(s):