zondag, 6. maart 2005 - 10:07

Snelweg A2 afgesloten na aanrijding

Breukelen

De A2 is zondagochtend rond 07.37 uur enige tijd afgesloten geweest i.v.m. een ernstige aanrijding in de richting van Amsterdam. Een auto met daarin drie personen kwam met hoge snelheid op de rechterrijbaan terecht, waarbij deze een ander voertuig ramde ter hoogte van Vinkeveen. De politie die daar voorreed, was getuige van het ongeval was dan ook direct ter plaatse. In het voertuig van de veroorzaker raakte een man die op de achterbank zat, gewond aan zijn hoofd en is overgebracht naar een ziekenhuis.

De bestuurder van het voertuig dat werd aangereden kwam met de schrik vrij. De bestuurder en een bijrijder werden ter plekke aangehouden door de politie. De bestuurder, een 20-jarige man uit Amsterdam, bleek drie keer de maximale toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben.

De 28-jarige bijrijder bleek illegaal in Nederland te verblijven. Even na 10.00 uur is de A2 weer vrijgegeven voor het verkeer. Op de A2 richting Amsterdam ontstond een file door de aanrijding van 2 kilometer. ©BON
Provincie:
Tag(s):