woensdag, 23. november 2005 - 6:48

Spannend in poule C en D

Manchester United is nog steeds niet zeker van de volgende ronde van de Champions League. De club, met aanvoerder Ruud van Nistelrooij in de basis, speelde thuis gelijk tegen Villareal: 0-0. Dezelfde stand werd bereikt in de andere poulewedstrijd tussen Lille en Benfica.

Villareal staat aan kop in groep D met zeven punten. The Mancunians en Lille volgen met zes. Benfica heeft vijf punten. De Engelsen moeten over twee weken in Portugal aantreden tegen de ploeg van Ronald Koeman. Villareal kan het karwei thuis afmaken tegen de Fransen.

Ook in poule C is het razend spannend. Udinese won verrassend bij Panathinaikos: 1-2. Omdat Werder Bremen bij het al geplaatste FC Barcelona verloor (3-1), hebben de drie andere clubs nog steeds kans op de achtste finale. De Italianen hebben zeven punten, de Grieken en de Duitsers vier. Udinese moet over twee weken Barça ontvangen, Panathinaikos gaat op bezoek bij Werder.

Bayern München heeft zich net als Juventus geplaatst voor de volgende ronde. De Duitsers wonnen met 4-0 van Rapid Wien. Roy Makaay maakte de laatste twee treffers voor Bayern. Juve won met 1-0 van Club brugge, dankzij een late treffer van Del Piero. In deze poule staat niets meer op het spel. Club heeft zich al geplaatst voor de UEFA Cup, omdat de Oostenrijkers de Belgen niet meer in kunnen halen. Bayern en Juve moeten nog wel uit gaan maken wie groepswinnaar wordt. Over twee weken gaan de Duitsers naar Brugge en de Italianen naar Wenen.
Categorie:
Tag(s):