zaterdag, 28. mei 2005 - 22:13

Sparta en Telstar doen goede zaken

Stormvogels/Telstar heeft goede zaken gedaan in de nacompetitie. De ploeg uit Velsen won verrassend bij VVV-Venlo. In De Koel werd het 1-3, waardoor de Limburgers nog altijd op het eerste punt wachten. Al na vijf minuten opende Leon Kantelberg de score, maar Paul Jans zette zijn team even later weer op gelijke hoogte.
<BR>
<BR>Na ruim een uur spelen was het opnieuw Leon Kantelberg die vanaf de strafschopstip de wedstrijd besliste. Vlak voor tijd zorgde invaller Ronny van Es voor de slagroom op de taart.

In diezelfde groep speelden FC Volendam en RBC Roosendaal met 0-0 gelijk. Het enige opwindende moment in de wedstrijd vond een kwartier voor tijd plaats. José Fortes Rodriguez deelde Jeroen Ketting een tik uit en mocht met een directe rode kaart vroegtijdig gaan douchen.

In de andere groep beleefde Sparta Rotterdam een goede avond. Uit bij FC Zwolle werd met liefst 1-4 gewonnen. Danny Koevermans en Riga Mustapha namen de Rotterdamse treffers voor hun rekening, Jos Hooiveld die van de Zwollenaren.

Helmond Sport leek even te gaan stunten op De Braak. Na een klein half uur was het Erik van der Ven die de score opende namens de Brabanders. Vijf minuten later was het echter alweer gelijk door een treffer van Mamadou Zongo. Het laatste half uur veranderde niets meer aan de 1-1.
Categorie:
Tag(s):