maandag, 10. oktober 2005 - 13:21

Sponsorrit van TT Circuit Assen naar Ricardo Tormo Circuit Valencia Spanje

Assen

Misha en Jurgen van den Goorbergh zijn de initiators van Driversaid. Een initiatief dat een woningbouw project ondersteunt ten behoeve van vele slachtoffers van de Tsunami. Speciaal voor dit doel hebben de initiatiefnemers website geopend op www.driversaid.net alwaar men tot voor kort kon bieden op heuse collectors items van diverse Grand Prix coureurs zoals Valentino Rossi, Loris Capirossi, Carlos Checa, Colin Edwards, Nicky Hayden, Andrew Pitt, Troy Bayliss, Raymond Schouten, Jarno Janssen, Barry Veneman en natuurlijk Jurgen van den Goorbergh. Begin augustus was de veiling echter een feit en rees de vraag: "Wat dan ?"

Misha van den Goorbergh: "Dan wordt het geld over gemaakt naar het missionarisechtpaar wat onze contactpersoon is voor het woningbouwproject. Als er meer wordt opgehaald dan zij nodig hebben zoeken we een aanvullend project".

Om dit laatste een impuls te geven vertrekt motorsport journalist Harry de Jong donderdag 27 oktober vanuit Assen om te beginnen aan een monsterrit van 2200 kilometer van Assen naar het Ricardo Tormo Circuit te Valencia in Spanje. Een avontuur dat op een zeer speciale Quad zal worden afgelegd.

De dagelijkse etappes in woord en beeld zullen via de speciaal opgezette website www.assen-valencia.nl te volgen zijn. Belangstellenden kunnen de rit per kilometer sponsoren of éénmalig een bedrag doneren, zie hiervoor de rubriek "Doe Mee" op deze site. De opbrengst zal uiteindelijk volledig worden aangeboden aan Driversaid.

Liefhebbers en belangstellende kunnen uiteraard aanwezig zijn bij het vertrek op donderdag 27 oktober a.s. vanaf 10.00 uur op het TT Circuit te Assen. Er is dan tevens gelegenheid om op de foto te gaan met de quad.

© BON
Provincie:
Tag(s):