zaterdag, 15. oktober 2005 - 15:48

'Spuit'-gasten op ziekenbezoek

Groningen

De brandweer Groningen wordt ieder jaar uitgenodigd door de Beatrix Kliniek ( UMCG ) in Groningen voor een tv uitzending van het ziekenhuis. Vrijdag werden ze omstreeks 15.00 uur verwacht, en de hele dag al keken de kinderen reikhalzend uit naar hun komst. Aan hun enthousiasme was te horen hoezeer ze genoten.

Eenmaal aangekomen werden de brandweermannen naar binnen geloodst, er stond al een hele film ploeg klaar, om ons te interviewen. Na een half uur kwamen de kinderen naar beneden, jammer genoeg konden ze ons niet allemaal levende lijve aanschouwen omdat sommige kinderen te ziek zijn om naar beneden te komen. Maar daarvoor was dan ook de film ploeg aanwezig zodat de kinderen die in bed moesten blijven alles via de televisie konden volgen.

De spuitgasten deelden kleurplaten uit en er werden door de kinderen veel vragen gesteld. Om 16.00 uur werd alles weer opgeruimd, omdat zo’n spannende dag van de kinderen veel inspanning vergt. Het was zowel voor de kinderen als voor de brandweer een zeer geslaagde dag. ©BON
Provincie:
Tag(s):