zondag, 27. november 2005 - 0:51

Staatsloterij actie voor Cambuur

Leeuwarden

Twee Cambuur-supporters zijn afgelopen week begonnen met een staatsloterij actie voor de in financiële verkerende Leeuwarder voetbalclub. De bedoeling is zoveel mogelijk geld te winnen voor Cambuur, zodat dit seizoen afgemaakt kan worden en er weer naar de toekomst gekeken kan worden.

Supporters wordt gevraagd om één of meerdere loten (met jackpot uiteraard) aan te schaffen en deze dan in te leveren bij de organisatoren of bij de fanshop van Cambuur. Het compleet gewonnen bedrag gaat naar de club.

Alle lotnummers worden online gezet zodat iedereen thuis kan mee kijken wat er gewonnen wordt. De trekking is op 5 december (Sinterklaasloterij) en de organisatoren willen proberen " 't Hertje" open te krijgen zodat supporters gezamenlijk de trekking kunnen gaan volgen.

De staatsloterij actie voor de voetbalclub is niet uniek. Een aantal jaren geleden is deze actie bedacht door Fortuna Sittard supporters, omdat hun club ook in flinke financiële problemen zat. Die actie heeft toen een behoorlijk bedrag opgeleverd voor de club Fortuna Sittard. Door de organisatoren is contact gezocht met Fortuna Sittard hoe dit aan te kunnen pakken.
Provincie:
Tag(s):