woensdag, 9. maart 2005 - 0:22

Stam en Seedorf winnen opnieuw van Van Nistelrooy

Jaap Stam en Clarence Seedorf hebben met AC Milaan opnieuw gewonnen van het Manchester United van Ruud van Nistelrooy. In San Siro was de uitslag net als twee weken geleden 1-0 voor de Milanezen. Crespo tekende opnieuw voor de treffer.

Manchester United behaalde nooit het spel om het AC Milaan moeilijk te maken. De verdediging van AC Milaan stond als een huis met voetballers zoals Paulo Maldini en Jaap Stam. Clarence Seedorf begon ook in de basis en speelde een goede wedstrijd op het middenveld.

Bij Manchester United was Van Nistelrooy terug. Er werd veel van hem verwacht, maar het bleef bij een enkele keer gevaarlijk zijn.

Milaan speelde het spel slim uit en wachte op de ene kans die ze zouden krijgen. Die kwam in de 61e minuut. Een hoge voorzet naar Crespo en hij kopte leep de bal in de diagonale hoek. Doelman Howard was kansloos en United moest nu twee keer scoren om nog door te gaan.

Dat lukte niet en zo wordt de ploeg van Fergusson opnieuw uitgeschakeld in het hoofdtoernooi en mag Milaan zich opmaken voor de volgende tegenstander.
Categorie:
Tag(s):