dinsdag, 29. maart 2005 - 12:09

Stoeptegel treft politiewagen

Utrecht

In Utrecht zijn vier jongeren opgepakt, nadat ze een stuk stoeptegel op een politiewagen hadden gegooid. Dit heeft de politie dinsdag bekend gemaakt. Het incident vond afgelopen zondag aan het eind van de middag plaats.
<BR>Een politiepatrouille kreeg een melding binnen dat een groep van 10 tot 15 jongeren in de buurt van de Meernbrug aan het crossen waren. Toen de politie daar een kijkje ging nemen, renden de jongeren de Meernbrug op. De politiewagen reed onder de brug door en werd op dat moment geraakt door een voorwerp. De agenten constateerden dat er een stuk stoeptegel op het dak van de wagen was terechtgekomen.

Na een achtervolging, waarbij de getroffen wagen assistentie kreeg van meerdere politievoertuigen, konden vier jongens in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar worden aangehouden. De jongens zijn ingesloten en zullen worden verhoord over hun rol in dit zoveelste incident waarbij een voertuig wordt getroffen door een steen. Meerdere aanhoudingen worden door de politie niet uitgesloten. © BON

Provincie:
Tag(s):