dinsdag, 5. april 2005 - 20:28

Student vermist na feestavond op camping

Herkenbosch

Bij camping het Elfenmeer in Herkenbosch is dinsdag door politie en brandweer gezocht naar een 19-jarige student uit Venlo. De jongen werd vermist sinds dinsdagochtend 01:30 uur. Hij was met ruim 100 andere leerlingen en leraren van de hogeschool aanwezig op de camping. Na een feestavond op het campingterrein is hij niet meer in zijn bungalow aangekomen. Hierop begonnen de medestudenten en leraren een zoekactie in de omgeving.

Toen dit ’s ochtends om 06:00 uur nog geen resultaat had opgeleverd, werd de politie ingeschakeld. Gedurende de dag is er met vier politiehonden gezocht en hebben duikers van de brandweer Roermond en Weert in een aantal wateren van de camping gezocht naar de vermiste student. Ook werd er een politiehelikopter ingezet. Tot nu toe heeft ook deze zoekactie geen resultaat opgeleverd.

Na een eerste onderzoek sluit de politie een misdrijf of zelfmoord uit. Maar het is voor de politie niet duidelijk of de jongen is weggelopen of dat hij een ongeval heeft gehad. Mocht de zoekactie dinsdag niet meer tot resultaat leiden, dan zal de ME woensdag vroeg in de ochtend de zoektocht verder voortzetten. © BON/Tekst en foto’s: John Peters
Provincie:
Tag(s):