zondag, 1. mei 2005 - 20:05

Sturend op weg naar een perfecte body

Wekerom

De BalanzBike, vorig jaar nog een verrassende nieuwkomer voor kids in het voorspelbare Nederlandse straatbeeld. Nu ook geschikt voor mannen en vrouwen van nu…. De signaalrode BalanzBike Extenz XL, een volbloed tricycle voor volwassenen, is in meerdere opzichten grensverleggend. De rijder geeft met deze XL versie iedereen het nakijken. Hij scheert razendsnel over de weg en is superwendbaar.
<BR>

De BalanzBike is gebaseerd op body-steering waarbij gestuurd wordt met het lichaam. Oftewel een sensationele vorm van cardio fitness. Door de kleine bewegingen die gemaakt worden tijdens het fietsen, worden buik-, been- en bilspieren getraind. Met deze lifestyle gadget komt men goed voor de dag. Op een flitsende manier wordt er gewerkt aan gezondheid en figuur.

Met de tricycle wordt een nieuwe vorm van fietsen ontdekt. Actief op weg met een relaxte houding. De BalanzBike Extenz XL is uitgerust met een verstelbare sportstoel welke in drie standen kan, naargelang de lengte van de bestuurder. Daarnaast heeft hij een BF-naaf met drie versnellingen en een achteruitrijdfunctie, met terugtrap remsysteem.

Met een gewicht van 30 kg, een hoogte van 60 cm, breedte van 80 cm en lengte van 145 cm is het een onalledaagse sportieve noviteit met de potentie een blijver te zijn. De BalanzBike is in drie versies verkrijgbaar. Kijk voor de verschillende uitvoeringen van BalanzBike Bazzic, de –Extenz XL en de -Prof op de website.

Advies verkoopprijs BalanzBike Extenz XL: € 499,00.
Verkoop- en productinfo: BERG Toys BV, kijk op www.bergtoys.com
Categorie:
Tag(s):