maandag, 17. januari 2005 - 12:07

Swarovski doet hond de band om

Haarlem

Hoe onderscheidt de echte raskat of dito hond zich van het gepeupel? Juist, met Dog Design halsbanden voor honden en katten. Want ook zij willen wel eens een ander cadeautje dan het eeuwige bot of belletje.

Huisdieren met klasse dragen de halsbanden met Swarovski kristallen. De Collar Range collectie bestaat uit halsbanden met ‘schitterende’ hartjes of de naam van het verheven dier geven hond of kat een hernieuwde waardigheid. Zo stelen ze de show bij hun vrienden op straat. Deze hele collectie draagt zilveren letters en strass.

Voor de meer sexy vrienden van de mens is er de speciale Bandana America. Deze boord lijkt op de das met boord die de Chippendales dragen. Nadeel is wel dat als kat- of hondlief eenmaal met het sieraad de deur uit is geweest, de rest van de maand verliefde huisdieren voor de deur parkeren om maar een glimp van dat sexy huisdier op te vangen. Dit is proefondervindelijk bewezen.

Alle Dog Design halsbanden zijn vervaardigd uit hoogwaardig leer. De figuurtjes en letters zijn belegd met echte Swarovski kristallen. Want wie veel van zijn huisdier houdt, wil alleen het allerbeste.

Zelf dragen kan natuurlijk ook. Gewoon niemand vertellen dat het eigenlijk een hondenband is…

Voor de redactie:
Advies verkoopprijs: v.a. € 30,00
Verkoop- en productinfo: A.S.T. Europe Import & Export, tel +31 (0) 23 573.87.98, e-mail schilo@hi-pet.com of kijk op www.hi-pet.com
Categorie:
Tag(s):