zondag, 5. juni 2005 - 17:54

Sylvie Meis geeft vooruitblik op huwelijk

Amsterdam

Maandag 6 juni is voor Sylvie bijna net zo spannnend als haar huwelijksdag. Dan maakt ze namelijk haar opwachting als gastpresentatrice in 'Shownieuws' om 19.35 uur bij SBS 6. Samen met presentatrice Anouk Smulders zal Sylvie vooruitblikken op haar huwelijk. Actrice/ presentatrice Sylvie treedt vrijdag 10 juni in het huwelijk met voetballer Rafael van der Vaart. Een exclusief verslag van deze bijzondere dag is te zien in een speciale 'Shownieuws' uitzending

Sylvie pakt maandag voor even weer haar beroep op als presentatrice. Ze kreeg bekendheid als actrice in tv-serie Costa! en de presentatie van programma's op muziekzender MTV. Daarnaast heeft zij een eigen sieradenlijn 'Pure', waar ze regelmatig promotie voor doet. Momenteel staat Syvie's tv-carrière op een laag pitje, iets waar zij bewust voor heeft gekozen. Sylvie kan nu namelijk zonder problemen meeverhuizen met Rafael naar Hamburg, waar hij de komende 5 jaar gaat voetballen.

Sylvie en Rafael trouwen vrijdag 10 juni in Heemskerk, het geboortedorp van de voetballer. Het huwelijk zal zowel voor de burgelijke stand als in de kerk ingezegend worden. Vervolgens houden zij in Chateau Marquette hun trouwreceptie. 'Shownieuws' besteedt zowel op de grote dag zelf als op maandag 6 juni met Sylvie als gastpresentatrice aandacht aan dit sprookjeshuwelijk.

De aflevering van 'Shownieuws' met gastpresentatrice Sylvie Meis wordt maandagavond 6 juni van 19.35 tot 20.30 uur uitgezonden bij SBS 6.
Categorie:
Tag(s):