vrijdag, 10. juni 2005 - 17:56

Sylvie scoort !!

Heemskerk

Ondanks de donkere wolken die zich samen pakten boven het Noord Hollandse Heemkerk, is een stralende Sylvie Meis als een ware prinses met haar ‘prins’ Rafael van der Vaart getrouwd. Het paar kwam vrijdagmiddag bij de met bloemen versierde kerk aan in een koets getrokken door vier paarden. Hun trouwreceptie vind plaats op het idyllische Chateau Marquette.

Nadat de gasten de kerk binnen waren gegaan en de beveiliging ingeseind was dat het paar er aan kwam, luidden in Heemskerk de klokken van de Laurentiuskerk voor Sylvie en Rafael.

Aan alles was gedacht, beveiliging, een escorte van de politie, een overvloed aan bruidskinderen en zelfs huwelijksparaplu’s met opdruk: Sylvie & Rafael. Deze kwamen goed van pas omdat er af en toe een buitje losbarste boven al het geluk.

Maar dat kon het publiek niets schelen ze hadden het er graag voor over om een glimp op te vangen van de bruid en haar aanstaande. Enkele honderden mensen zagen Rafael zijn Sylvie uit de koets halen om samen de kerk binnen te gaan. De Haute Couture bruidsjurk van Sylvie, een ontwerp van Elie Saab, oogde veel bewondering.

Vanavond is er een huwelijksreceptie in het 13e-eeuwse Chateau Marquette in de duinen bij Heemskerk. Daarna vliegt het paar naar een, zelfs voor Sylvie, nog onbekende bestemming voor hun huwelijksreis. © BON / Miranda van der Sloot
Categorie:
Tag(s):