zaterdag, 9. april 2005 - 13:06

Teddyberen voor dochter Adelaar

Den Haag

Een bijzonder vertoon van medeleven door de supporters van ADO Den Haag. Dinsdagochtend raakte de 12-jarige dochter van ADO-trainers Frans Adelaar betrokken bij een verkeersongeval in IJsselstein. Ze werd op de fiets geschept door de auto van een bekende van de familie, assistent-trainer John van Loen van FC Utrecht, en liep daarbij een zware hersenschudding, een scheurtje in de schedel en een afgebroken tand op.

ADO-supporters hebben vrijdag in allerijl een knuffelberenactie opgezet. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen De Graafschap gooide de supporters tientallen teddyberen op het veld. ‘Ik heb even zitten janken als een klein kind. Fantastisch al dat medeleven’, aldus Adelaar zaterdag in de Haagsche Courant.

ADO won zonder groots voetbal het degradatieduel met 2-0. Het doelpunt van Roy Stroeve was wel van grote schoonheid. De aanvaller scoorde met de hak in de 18e minuut. Edson verdubbelde de score in de 69e minuut. De beide ploegen bezorgden de toeschouwers een saai duel. Vooral De Graafschap speelde ver onder de maat.

© BON / Foto ProShots
Categorie:
Tag(s):