maandag, 21. maart 2005 - 13:50

The sky is the limit!

Wekerom

Nieuw en vet stoer is de Tattoo. Een supertrampoline om samen te spelen en met extra spelelement. Grote tattoos op het trampolinedoek dagen uit om gewaagde sprongen te maken. “It needs skill, man�.

BERG Toys introduceert de eerste trampoline die van springen een spel maakt. Met competitie. En vooral een spel dat je speelt met zijn allen. Wie springt voert opdrachten uit van de medespelers. Goed luisteren, snelle reacties en goed coördinatievermogen bepalen de winst. Wie dat kan, springt het langst. Maar de club aan de kant probeert natuurlijk om de moeilijkste sprong te laten uitvoeren, want een fout maken betekent af. En dan is de volgende aan de beurt. Tijdens het spel springt er namelijk altijd maar één tegelijk.

De Tattoo Trampoline daagt uit en verveelt nooit. In het spelregelboekje staat het basisspel. Maar daarop verzinnen de kids zelf talloze varianten. Zodra ze de Tattoo zien, begrijpen ze meteen wat de bedoeling is. En maken al snel hun eigen spel. Met een Tattoo in de tuin is het altijd lol. Op het doek staan billen, voeten, rug, knieën en handen. Aan de jumper de opdracht zo te landen als op het doek staat aangegeven. Want jumpen is één, maar goed landen is de kunst.

De Tattoo heeft 6 vlakken. Afbeeldingen vertellen hoe er gesprongen moet worden. Op elk vlak staat een nummer en een voorbeeldsprong in beeld, de zogenaamde Tattoo. Deze afbeeldingen laten precies zien hoe te landen. Bijvoorbeeld op voeten en knieën, op de rug met de armen gespreid of op de billen met het gezicht naar het midden gericht. Mislukt een sprong dan is de volgende aan de beurt. Dit dynamische spel is geschikt voor 2 tot 10 spelers vanaf 6 jaar. Maar het is jong en oud die de meerwaarde van samenspel en de snel wisselende uitdagingen waardeert. En aangaat.

De Tattoo Trampoline heeft een doorsnee van 4,30 meter en is gemaakt voor gebruik in eigen tuin. Voldoet aan dezelfde hoge kwaliteits- en veiligheidseisen als de andere BERG Trampolines. Wordt standaard geleverd met spelregelboekje, veiligheidslabels en trapje.

Verkrijgbaar in twee verschillende kwaliteiten vanaf € 439,00.
Verkoop- en productinfo: BERG Toys BV te Wekerom, tel.: +31 (0) 318.46.71.71 of kijk op www.bergtoys.com

©BON/trendpers
Categorie:
Tag(s):