vrijdag, 21. januari 2005 - 21:58

Tijdloos hip

Den Bosch

Hip zijn valt niet mee in deze tijd, waarin trends elkaar in rap tempo opvolgen. Voor je het weet heb je een trend gemist. Kleding weggooien is zonde. Dus loop je overdag in de spijkerbroek die vorig jaar in was, om ’s avonds wel ‘up to date’ acte de presence te geven in je favoriete kroeg.

Gelukkig zijn er kledingstukken die langer meegaan. Neem de badjas. Wordt veel gedragen, ’s ochtends aan het ontbijt, ’s avonds bij de open haard en in geval van ziekte ook nog overdag. De Nederlander koopt gemiddeld eens in de zeven jaar een badjas, dus met die trendgevoeligheid valt het best mee. Toch kunnen badjassen hipper, moeten de oprichters van Funcky-Badjas hebben gedacht. Als je zeven jaar in dezelfde badjas loopt, laat het dan zijn als Koning, namelijk in royale koningsmantel met imitatie hermelijnen bontkraag, of op z’n sixties in de fleurige Flower Power.

De kwaliteit staat daarbij voorop en ze gebruiken dan ook alleen 100% gekamde katoen,die reactief is geverfd. De binnenzijde is altijd badstof met hoge vochtopname en de buitenzijde glanzende velours. De dessins zijn tot 6 kleuren jacquard geweven en het gewicht is 390 tot 420 Gr/m2. Al onze badjassen zijn zo milieu- en mensvriendelijk mogelijk geproduceerd.

Om te geven of te krijgen maar ook zeker om te verleiden Zo zit op elke Funky Badjas de ceintuur vastgehecht op de rug. Nooit meer worstelen met die verschoven ceintuur en eventueel gebroken lusjes! Aan deze innovatie herkent u de echte originele Funky Badjas. De badjas heeft een veel langere levensverwachting, zeker ten opzichte van de hedendaagse mode en trends die snel vervagen. Een uni badjas is tijdloos maar een Funky badjas is tijdloos hip.

De badjassen zijn verkrijgbaar van € 45,- tot € 49,-

Meer informatie: www.funky-badjas.nl


Categorie:
Tag(s):