woensdag, 29. juni 2005 - 22:23

Tilburger in hoofd geschoten bij overval

Tilburg

De 31-jarige Tilburger, die dinsdagmorgen rond tien voor twaalf in zijn woning aan het Drijfjachtpad werd overvallen en gewond raakte, liep een schotwond aan zijn hoofd op. Dat heeft onderzoek van de technische recherche duidelijk gemaakt. Zijn broer, een 19-jarige man, die bij het slachtoffer inwoont, raakte door fysiek geweld gewond.

Beide slachtoffers werden voor nader onderzoek naar het TweeStedenziekenhuis in Tilburg gebracht, maar konden na behandeling weer naar huis. De politie heeft beide broers diezelfde middag aangehouden nadat in de auto van de 31-jarige Tilburger verdovende middelen waren aangetroffen.

Op grond van de Opiumwet zijn de beide mannen aangehouden en in verzekering gesteld. Bij het zoeken naar de verdovende middelen heeft de politie gebruik gemaakt van drugshonden van de politieregio’s Brabant Noord (’s-Hertogenbosch) en Brabant Zuid Oost (Eindhoven).

Het team dat de gewapende overval onderzoekt is vanmiddag de gehele middag bezig geweest met een uitgebreid buurtonderzoek. Dit zal morgen worden voortgezet. © BON
Provincie:
Tag(s):