zondag, 13. november 2005 - 15:19

Toto-gitarist Steve Lukather naar Podium Hardenberg

Hardenberg

De befaamde gitarist van Toto, Steve Lukather, treedt zaterdag 19 november op in Podium Hardenberg. Hij speelt daar met zijn eigen band El Grupo. Wees er snel bij want kaarten voor dit soort concerten zijn razendsnel uitverkocht. Voor gitaristenfans is het een must om hem een keer te zien spelen in een kleine zaal, de man straalt één en al energie uit

Steve Lukather is een naam die iedere gitarist in Nederland kent, maar ook de niet-gitaristen kennen hem vanwege de geniale soli die hij speelde in TOTO. Enkele van zijn allerbekendste speelde hij in "Rosanna" en "Hold the line". Songs die al decennia niet weg te slaan zijn uit de "Top 100 Aller Tijden" en die Lukather heeft gemaakt tot wat hij nu is: een superstar onder de gitaristen, vergelijkbaar met Steve Vai, Jimmy Hendrix, Eric Clapton, Mark Knopfler en Eddie van Halen.

TOTO-gitarist en sessiemuzikant Steve Lukather geeft zaterdagavond 19 november in Podium Hardenberg een exclusieve show met zijn band El Grupo, die bestaat naast Lukather uit Steve Weingart op keyboards (ex- Dave Weckld band), Joey Heredia opdrums, (ex-Sergio Mendez, Jennifer Page, Stevie Wonder) en Oskar Cartaya op bass (ex-Spyro Gyra, Herb Alpert, Tito Puente). Het El Grupo album is uitsluitend verkrijgbaar op deze tournee. Momenteel werkt Luke ook samen met Toto aan een nieuw album dat begin 2006 zou moeten verschijnen.

STEVE LUKATHER & EL GRUPO, zaterdag 19-11 live in de Grote of Theaterzaal van PODIUM Hardenberg. Zaal open om 20.00 uur, showstart 21.00 uur.
Provincie:
Tag(s):