donderdag, 25. augustus 2005 - 10:42

Trouwen in de buitenlucht

Rhenen

Sinds 9 augustus 2005 is het mogelijk om in Rhenen in de buitenlucht te trouwen! Het College van B&W heeft ingestemd met het verzoek van de beheerders van de trouwlocaties ‘Ouwehands Dierenpark’en ‘Residence Rhenen’, om op die locaties, nu ook in de buitenlucht, huwelijksvoltrekkingen te kunnen laten plaatsvinden.

Vanaf 1 januari 2003 zijn deze locaties als trouwlocatie door het College van B&W aangewezen. Vele trouwlustigen vanuit het hele land hebben elkaar inmiddels op deze bijzondere plekken in Rhenen, het ja-woord gegeven. Nu het ook mogelijk is om in de romantische tuin van ‘Residence Rhenen’ of bij de ijsberen van ‘Ouwehands Dierenpark’ elkaar het ja-woord te geven, verwacht de gemeente Rhenen een verhoging van het aantal huwelijken. De gemeente Rhenen komt hiermee graag tegemoet aan de wensen van de bruidsparen, die hierdoor de formele huwelijksvoltrekking een persoonlijke tint kunnen geven. Daarbij is de gemeente trots op de belangstelling vanuit het hele land voor deze bijzondere locaties.

Toekomstige bruidsparen kunnen bij de burgerlijke stand van de gemeente meer informatie krijgen over deze nieuwe mogelijkheid.
Provincie:
Tag(s):