donderdag, 7. april 2005 - 10:23

Trulli heeft vertrouwen in Imola

Jarno Trulli ziet geen reden waarom Toyota de goede prestaties van de eerste drie races niet zou kunnen vasthouden. De Italiaan eindigde in Maleisië en Bahrein als tweede en staat momenteel achter Fernando Alonso, tweede in het kampioenschap.

"Ik zou niet weten waarom we deze snelheid niet vast zouden kunnen houden", zegt Trulli. "Toen ik tekende voor Toyota vorig jaar was ik onder de indruk van de faciliteiten, maar tegelijk wist ik ook dat Toyota 50 races heeft gereden, waar Ferrari al 50 jaar ervaring heeft! Ik heb nooit verwacht zo snel competitief te zijn. Het is een beetje een droom."

Voor de Grand Prix van San Marino zal het team van Toyota een geheel nieuw aërodynamisch pakket hebben en Trulli verwacht dan ook dat ze gewoon vooraan blijven meevechten.

"We hebben nieuwe aërodynamische onderdelen voor San Marino en ik hoop dat het ons zelfs nog meer kan bieden", zegt hij.

"In het verleden had de auto wat moeilijkheden met de kerb stones, wat een belangrijk deel is om er een snelle ronde uit te persen in Imola. Maar zoals Mike Gascoyne zegt, je lost horde problemen op met een fatsoenlijk aërodynamisch pakket en we hebben zeker vooruitgang geboekt op dat gebied", aldus Jarno Trulli.
Categorie:
Tag(s):