woensdag, 20. april 2005 - 13:30

Trust stopt officieel met Formule 1 sponsoring

Tegen de intentie van Trust in om jong Nederlands talent te ondersteunen in de internationale autosport, moet Trust door een exclusieve verbintenis gesloten in 2002 zich volledig terugtrekken uit de Formule 1.

Vanaf heden tot en met eind 2006 stopt Trust definitief alle sponsoring in de Formule 1. Dit als gevolg van een exclusief contract gesloten in 2002. Alle initiatieven met betrekking tot ondersteuning van jong Nederlands talent in de autosport worden voorlopig stopgezet. Trust betreurt deze ontwikkeling gezien de toekomstige plannen die veelbelovend waren voor jonge coureurs in de internationale autosport. Voor nieuwe talenten, die de overstap willen maken naar de Formule 1, is financiële ondersteuning vanuit het bedrijfsleven immers noodzakelijk.

Als gevolg van de definitieve stopzetting van de sponsoractiviteiten zal Trust niet meer zichtbaar zijn op de helm, cap en overall van Christijan Albers bij het Minardi F1Team. Daarnaast worden alle geplande campagnes rondom de sponsoring stopgezet.
Categorie:
Tag(s):