zondag, 30. januari 2005 - 20:28

TuinVaria, dé beurs voor tuingenieters!

Zwolle

Van 10 tot en met 13 februari kan de tuinliefhebber weer terecht op TuinVaria in de IJsselhallen Zwolle. TuinVaria betekent 4 dagen lang genieten van schitterende modeltuinen en ideeën opdoen voor de inrichting van uw tuin. Op TuinVaria kunt u zich al vóór aanvang van het nieuwe tuinseizoen uitstekend oriënteren. Zelfs de meest verwende tuinliefhebber mag TuinVaria 2005 niet missen!

Een wereld aan tuinen in de IJsselhallen Zwolle!
In de IJsselhallen wordt een prachtige route aangelegd die voert langs verschillende voorbeeldtuinen. Deze voorbeeldtuinen variëren van exclusief tot alledaags, en van Nederlands tot Aziatisch. Langs de route is een uitgebreid aanbod te vinden van bloembollen, planten, bomen, tuinhuisjes, priëlen, kassen, serres, fonteinen, vijvers, ornamenten, beelden, barbecues, whirlpools en verlichting.
Kortom, voor elk wat wils!!

In 2005 begint het barbecue seizoen al in februari!
Ook in Nederland is het barbecuen heel populair. Lekker gezellig met familie en vrienden in de tuin koken op de barbecue. U hoeft niet meer te wachten tot de zomer om te kunnen barbecuen! In de IJsselhallen begint het barbecue seizoen al tijdens de beurs TuinVaria. Niet alleen wordt er een volledig overzicht van barbecues van klein tot complete buitenkeukens gepresenteerd, daarnaast zijn er ook wedstrijden en workshops. Tijdens de demonstraties krijgt u veel handige tips en recepten zodat u thuis zelf aan de slag kunt gaan met de barbecue.

Boeiende demonstraties, leuke workshops en veel informatie & advies
Dagelijks worden er op de beurs spectaculaire demonstraties gegeven waarbij u tips of informatie krijgt om de tuin een sfeervolle uitstraling te geven. Bovendien kunt u advies vragen over het verzorgen van uw planten en bloemen bij de tuindokter. Ook worden er diverse workshops gegeven, creatief of niet, iedereen kan hieraan deelnemen!

Openingstijden TuinVaria 2005
Donderdag 10 en vrijdag 11 februari van 12.00 - 21.00 uur
Zaterdag 12 en zondag 13 februari van 10.00 - 18.00 uur.

Toegangsprijs
Volwassenen: € 8,00
Kinderen tot 12 jaar gratis

Voor meer informatie: Expo Groep bv Tel: 038-4211843 of www.expogroep.nl


Een goede start van het tuinseizoen begint op TuinVaria!

Categorie:
Tag(s):