zaterdag, 18. juni 2005 - 10:06

Turkije steeds populairder als vakantiebestemming

Nijmegen

Volgens Continu Vakantie Onderzoek (CVO) heeft Turkije net als voorgaande jaren de sterkste groei van toerisme. Het aantal Nederlanders dat komende zomer naar Turkije gaat is ten opzichte van 2004 gestegen met 150.000 naar in totaal 600.000 personen. Turkije heeft daarmee Italië van de vierde plaats verdrongen. Na Frankrijk, Spanje en Duitsland is Turkije de favoriete vakantiebestemming.

Turkije is op de reissite www.vakantiereiswijzer.nl véruit de meest beoordeelde vakantiebestemming. Met ruim 40.000 beoordelingen biedt de website veel relevante reisinformatie. Accommodaties zoals hotels, appartementen, vakantieparken en campings worden beoordeeld. Door reizigers voor reizigers. Deze meest beoordeelde bestemming staat volgens Continu Vakantie Onderzoek (CVO) nu op de vierde plaats in de lijst van de meest populaire vakantiebestemmingen.

Best gewaardeerde kustplaats
Içmeler (bij Marmaris) is op VakantieReisWijzer de best gewaardeerde kustplaats. Deze plaats krijgt gemiddeld een 8,3. Maarliefst 20% van alle Turkije beoordelingen gaan over Alanya, met een waardering van een 8,1 is deze vakantiebestemming volgens de site nog altijd het populairst in Turkije, op de voet gevolgd door Marmaris, Side, Bodrum en Kusadasi.

Kwaliteit & service
Bezoekers van de site hechten vooral belang aan de beoordeling en ervaringen van andere Turkije reizigers. Informatie over kwaliteit, service, ligging en wat er wel of niet inclusief is bij all-inclusive hotels wordt op de site met elkaar uitgewisseld.

Ze kunnen in één oogopslag zien welke touroperators de verschillende accommodaties aanbieden. Met enkele kliks op www.vakantiereiswijzer.nl ziet men welke accommodatie er door welke touroperator wordt aangeboden. Men kan snel touroperators vergelijken doordat men meestal met 1 klik direct doorgelinkt wordt naar de juiste pagina van de touroperator.

Over VakantieReisWijzer
www.vakantiereiswijzer.nl is een onafhankelijke reissite waarop vakantiebestemmingen en accomodaties zoals hotels, appartementen, vakantieparken, en campings worden beoordeeld. Door reizigers voor reizigers. Dit jaar is deze reissite al door zo’n 2,9 miljoen bezoekers als ‘naslagwerk’ gebruikt. Bovendien gaat er iedere maand een informatieve digitale nieuwsbrief uit naar ruim 26.000 e-mailadressen.

De vraag naar informatie over accommodaties in Turkije is groot, zo blijkt bij VakantieReisWijzer. Tot op de dag van vandaag zijn er 42.000 Turkije beoordelingen door reizigers op de site www.vakantiewijzer.nl geplaatst
Categorie:
Tag(s):