dinsdag, 31. mei 2005 - 20:34

Turks circuit ondanks vertraging op tijd klaar

De ontwerper van het circuit van Istanbul, Herman Tilke, heeft vandaag laten weten dat het circuit op tijd af zal zijn voordat de allereerste Grand Prix van Turkije voor de Formule 1 kan worden gehouden. Eerder was het nog maar de vraag of alles op tijd af zou komen, aangezien men te maken had met een opvallend strenge winter.

De Grand Prix zal worden gehouden op 21 augustus en het circuit zou in zijn totaal ongeveer zeventig miljoen Amerikaanse Dollars kosten. Men begon in de maand september van 2003 aan het circuit te bouwen, maar na een strenge winter ontstonden de geruchten dat het circuit misschien niet op tijd af zou zijn. De Duitse ontwerper ontkent dit echter:

“Deze geruchten zijn totaal nergens op gebaseerd. De enige waarheid is dat we een kleine vertraging van een maand hadden die werd veroorzaakt door een onverwachte strenge winter. We hadden echter genoeg tijd ingepland om dit soort problemen op te vangen. Het werk gaat van tijd tot tijd steeds sneller en alles zal op tijd klaar zijn.�
Categorie:
Tag(s):