donderdag, 13. januari 2005 - 13:33

TV kijken in bad

Almere

U heeft een bad in huis maar u wil geen tijd nemen om in bad te zitten, want er zijn zulke leuke programma’s vanavond op televisie, dan is dit de uitkomst. Nu is er een tv die speciaal gemaakt is voor bij het bad.

Niet alleen is de televisie waterdicht.. Twee waterdichte speakers maken de beleving compleet. Zelfs de afstandsbediening is waterbestendig. Je kunt deze met natte handen bedienen en als je hem een keer in het water laat vallen is dat geen enkele probleem.De afstandsbediening geeft u de mogelijkheden om gebruik te maken van alle functies die een moderne T.V. ook heeft:

- Teletekst met 99 programmeerbare pagina's
- Stilstaande beelden
- Beeldformaat aanpassen (4:3 of 16:9)
- Externe apparaten (DVD, Satelliet of video)
- Picture in Picture functie
- Autotimer aan/uit functie
- Een 5 bands equalizer

Het LG-Philips scherm met een ruime kijkershoek zal door de nieuwste verwarmde glasplaat technieken altijd een mooi en scherp beeld blijven geven, zelfs in een sauna. De speakers zijn eenvoudig aan de achterzijde van de televisie aan te sluiten, evenals bijvoorbeeld een DVD speler of Video.

Op de website van de leverancier vind je alle informatie over de televisie, veel foto's en inbouwvoorbeelden. Je kunt daar ook een afspraak maken om deze televisies eens te bekijken.

De televisie is verkrijgbaar vanaf € 1599,-
www.badkamertelevisie.nl

Categorie:
Tag(s):