donderdag, 21. april 2005 - 22:07

UFO’s gespot in Nederland

Deventer

In de afgelopen weken zijn er bij het Ministerie van Defensie enkele honderden UFO meldingen binnengekomen. Kleine buitenaards aandoende vliegende objecten in rood en blauw verlicht, die in een enorm tempo door ons land vliegen. Volkshysterie stond op het punt van uitbreken en de militaire legertop zat met de handen in het haar.
<BR>
<BR>

Na gedegen onderzoek is gebleken dat het hier niet om echte buitenaardse wezens gaat. Spectron B.V., importeur van Silverlit Toys, bracht een nieuw radiografisch vliegend voertuig op de markt. Deze niet van echt te onderscheiden UFO, is zowel binnen als buiten bestuurbaar. Door zijn enorme snelheid en wendbaarheid dachten veel mensen aan marsmannetjes. Ook in het buitenland, is de X-UFO een rage aan het worden en zorgt het voor veel opschudding. De X-UFO is ook niet voor niets bekroond, als meest innovatieve speelgoed van 2005!ractical joke uithalen of echt de kunst van het vliegen met een UFO leren beheersen? Silverlit komt met een radiografisch bestuurbare UFO! Helemaal speciaal is dat het technische hoogstandje zowel binnen als buiten bestuurd kan worden.

Vier zilverwitte cirkels met elk een LED-licht worden verbonden door een gyroscoop. Deze ontvangt de radiosignalen, maar zorgt er ook voor dat de UFO in balans blijft. RC voertuigen waren nog nooit zo leuk. Scherend door de lucht kan het buitenaardse toestel bediend worden tot een afstand van wel 100 meter.

Eens kijken hoeveel UFO meldingen er bij Defensie binnenkomen als deze innovatieve luchtpiraat de lucht doorklieft. Elke cirkel heeft een led lampje. Drie daarvan hebben een blauw licht en één een rood licht. Het rode licht zorgt ervoor dat je altijd precies weet wat de voorkant van het voertuig is. Hoe sneller de UFO vliegt hoe feller de lichten gaan branden. En vliegen kan hij: naar links, naar rechts, naar achteren, naar voren en zelfs buitelend.

De besturing van het voertuig is zo nauwkeurig dat er binnen mee kan worden gevlogen. Nog niet eerder waren RC vliegtuigen zo nauwkeurig te besturen. Dus geen onverwachte botsingen met muren, lampen of zelfs opengaande deuren. De UFO reageert direct op de gegeven vlieginstructies.

Advies verkoopprijs: R/C X-UFO (65-70 cm) €129,00.
Verkoop- en productinfo: Spectron B.V., tel: +31 (0) 570 62.62.97 of kijk op www.silverlit.nl
Categorie:
Tag(s):