donderdag, 10. februari 2005 - 18:24

Uitgebreid onderzoek naar steekpartij Echtenaar

Echt

De politie is met een uitgebreid onderzoek bezig naar de steekpartij waarbij een 65-jarige Echtenaar ernstig gewond raakte. De inwoner van Echt werd dinsdagochtend rond 01:30 uur op de Kerkveldsweg West in die plaats door twee onbekende jongeren op zijn fiets overvallen. Ze wilden de man zijn portemonnee afhandig maken. De man weigerde deze echter af te geven en werd door zijn belagers neergestoken.

Woensdag is de politie een buurtonderzoek gestart aan de Kerkveldsweg West. Alle bewoners aan die straat zullen worden bezocht door het onderzoeksteam. ’s Avonds werd er in de mis ter afsluiting van het carnaval zelfs een oproep gedaan aan mensen om de politie te melden als ze iets verdachts hadden gezien die nacht. Een aantal politierechercheurs was in de kerk aanwezig en deelde flyers uit met een oproep voor informatie over deze daad.

De politie gaat het onderzoek nu uitbreiden naar een ruimere omgeving. Ook de route vanaf het café, vanwaar de man vertrok, wordt nu in het onderzoek betrokken. Ook hier zullen bewoners worden gehoord.
De toestand van de 65-jarige man is ondertussen stabiel, maar nog wel zorgwekkend.
© BON/John Peters
Provincie:
Tag(s):