donderdag, 5. mei 2005 - 1:18

Uitgifte kaarten voor Bush gestopt

Margraten

De uitgifte van kaarten voor de plechtigheden op de Amerikaanse begraafplaats van Margraten op zondag 8 mei in aanwezigheid van president Bush en koningin Beatrix is dinsdagmiddag gestopt. Uitgangspunt bij de uitgifte van de kaarten is dat bezoekers een zitplaats moeten kunnen krijgen. Dit niet alleen uit oogpunt van welzijn en de gezondheidsreden maar ook om reden van veiligheid.

De organisatoren willen alvorens een beslissing te nemen over een eventuele verdere uitgifte van kaarten, eerst een duidelijk overzicht van de situatie. Op een groot aantal uitnodigingen van o.a. de ambassade was gisteren nog geen reactie ontvangen waardoor de beschikbaarheid van het aantal stoelen nog niet sluitend is te bepalen.

Mensen, die vóór dinsdagmiddag als aanvrager van een kaart zijn geregistreerd zullen zo spoedig mogelijk bericht ontvangen over het al dan niet toewijzen van de gevraagde kaart(en).

Mensen, die in de afgelopen dagen kaarten hebben afgehaald maar daarvan bij nader inzien of door omstandigheden geen gebruik zullen/kunnen maken worden verzocht deze weer in te leveren.

© BON - Gemeente Margraten - Foto: Jean-Pierre Geusens
Provincie:
Tag(s):