maandag, 17. januari 2005 - 11:51

Uitnodiging in strakke vorm

Hulsel

Architectuur maakt de tuin. Daarvoor is niet altijd een tuinarchitect nodig. Wel liefde voor groen, gevoel voor vormen en een gedegen voorbereiding. Is uit dit alles de droomtuin ontstaan, dan wordt het tijd voor stap twee. Het zitten tussen al dat moois. Bij voorkeur in zetels die de ontspannen groene vormen benadrukken. Zowel in vorm als in zitcomfort.

Verrassend is de jongste collectie van Gardinox. Dit jaar wordt het architectonisch strakke assortiment uitgebreid met even speelse als functionele sculpturen. Letterlijk zit het meteen al goed met stoel Zorro. Een speelse naam voor een dito buitenontwerp. Als een strak gespannen boog staan de voorpoten van dit stoeltje vooruit. De armleuningen strekken zich naar voren als in een uitnodigend, warm gebaar. Klaar om degenen die gaat zitten te omhelzen met comfort. Het speelse effect zit in de transparante en halftransparante kunststof latten van polycarbonaat die zitgedeelte en rugleuning vormen. Dit voor de tuinbranche nieuwe, glasheldere materiaal is slagvast en op verzoek uit te voeren in alle RAL-kleuren.

Tegelijk introduceert Gardinox, de architect in RVS, een nieuwe kijk op de schommelbank met model Patio. De romantiek blijft en gaat samen met de strak uitgevoerde architectuur die alle ontwerpen van Gardinox kenmerkt. De vormen zijn romantisch gebogen, de hangende houten bank is opgebouwd uit recht, onderhoudsvrij hardhout. Met een softe zit in modellering. Het frame waarin de bank hangt is een eyecatcher op zich. Tijdloos in ontwerp en passend bij zowel romantische als strak architectonische tuinen en huizen of zelfs parktuinen.

Alle Gardinox RVS producten zijn onderhoudsarm, slijtvast en bestand tegen vrijwel alle weersinvloeden. Op aanvraag vandalismebestendig uit te voeren. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden middels ontwerp en fabricage in de eigen machinefabriek.

Advies verkoopprijzen: Stoelen Zorro hebben een duurzaam en onderhoudsarm RVS frame en hoogwaardige kunststof latten zitting. Advies verkoopprijs € 595,00. Schommelbank Patio combineert de hoogwaardige kwaliteit RVS met Meranti hardhout. Advies verkoopprijs v.a. € 1595,00. Verkoop- en productinfo: Gardinox, tel: +31 (0) 13 509.35.68 of kijk op www.gardinox.nl
Categorie:
Tag(s):