vrijdag, 22. april 2005 - 20:30

Vader bekent moord op vermiste gezinsleden

Zoetermeer

De vader en echtgenoot van het vermiste gezin uit Zoetermeer heeft vrijdag in een bekentenis tegenover de politie gezegd dat hij zijn vrouw Claudia Hartevelt (31) en zijn twee dochtertjes Marieke (5) en Charlotte (3) heeft vermoord.

Dit heeft persofficier A. Rijsdorp vrijdagavond rond 19.30 uur bekendgemaakt. Donderdag had de politie de echtgenoot van de vermiste Claudia Hartevelt al aangehouden; dit naar aanleiding van een uitgebreid sporenonderzoek in de woning. Daarbij zijn, zoals vanavond bekend is gemaakt, bloedsporen in de woning aangetroffen en in de achterbak van de auto van de echtgenoot.

De man heeft tegenover de politie verklaard de moorden al op 6 april te hebben gepleegd. Over het motief voor de moorden is nog niets bekend. De politie heeft vrijdag van de man te horen gekregen waar hij de lichamen van zijn vrouw en kinderen heeft begraven. De politie wil nog niet zeggen waar dat is om het onderzoek niet te verstoren. Mocht u weten waar de vindplaats is? Neem dan contact op met de redactie van Blik Op Nieuws © BON
Provincie:
Tag(s):