woensdag, 28. december 2005 - 19:17

Vakantiebeurs Midden-Brabant groter dan ooit

Tilburg

Op zondag 8 januari 2006 vindt in het Willem II-stadion in Tilburg de 5e Vakantiebeurs Midden-Brabant plaats. Dit jaar is de beurs opnieuw gegroeid ten opzichte van voorgaande jaren. Er worden 30 touroperators en ruim 2.000 bezoekers verwacht. Een extra verdieping zorgt voor ruimte voor een tweede beursvloer.

Alle grote touroperators als Holland International, Neckermann en Oad hebben een eigen stand op de beurs. Ook de Turkije specialisten Corendon en DTI zijn present, evenals de gespecialiseerde touroperators KeyCamp, Cycletours en CruiseTravel. De GGD en Toeristiek zijn aanwezig om de bezoeker van nuttige informatie te voorzien.

Op de website vakantiebeurs Middenbrabant staan alle deelnemers overzichtelijk vermeld. Ook het programma van de drie presentatiezalen staat online. Met een grote prijsvraag tijdens de beurs zijn complete vakanties te winnen die op de dag zelf worden uitgereikt.

De Vakantiebeurs Midden-Brabant is de grootste vakantiebeurs van de regio en richt zich vooral op georganiseerde vakanties. Reisburo Disma tekent voor de organisatie. Zij bieden de mogelijkheid om op de beurs direct een gekozen reis te boeken.

Ook presenteren zij op de beurs de Dismakaart. Een nieuw concept waarbij de klant middels een prepaid kaart vanaf zijn vakantieadres via www.dismakaart.nl een zelfgemaakte kaart kan sturen die de volgende dag in Nederland wordt bezorgd. Elke bezoeker ontvangt een gratis Dismakaart code waarmee hij vanaf de beurs (of gewoon thuis) zijn eigen Dismakaart kan maken en versturen.
Provincie:
Tag(s):