donderdag, 24. maart 2005 - 12:47

Vakantiecursus digitale fotografie in Toscane

Amsterdam

Reisorganisatie Photo Holidays biedt deze zomer een aantal reizen naar Toscane aan, waarbij een aangename vakantie wordt gecombineerd met een cursus digitale fotografie. Onder begeleiding van een ervaren fotografe bezoeken de cursisten de meest idyllische plekken van Toscane. In een ongedwongen sfeer geeft zij tips en advies over de mogelijkheden van de camera en de compositie van de foto’s.

De deelnemers verblijven in een luxe kamer van het schitterende gelegen hotel La Loggia nabij Siena. De kamers bieden een prachtig uitzicht op de heuvels van de Chianti. Het hotel heeft een eigen restaurant en zwembad. Vanuit het hotel maken de cursisten per luxe minibus dagelijks excursies naar de meest fotogenieke plaatsen in Toscane.

Op het programma staan onder andere Siena, San Gimignano, Florence, Volterra en Pienza. Maar ook de streken Chianti en Le Crete worden natuurlijk niet overgeslagen. Op locatie geeft de fotografe heldere aanwijzingen die direct kunnen worden toegepast en kunnen de cursisten onder haar leiding naar hartelust experimenteren met verschillende instellingen. ’s Avonds is er gelegenheid de foto’s te bekijken, te bewerken en af te drukken.

De cursus digitale fotografie is uitermate geschikt voor iedereen met een digitale camera, die graag meer over de mogelijkheden ervan wil weten. Maar ook voor degenen die al vertrouwd zijn met digitale fotografie en hun techniek willen verbeteren, is deze vakantie een absolute aanrader.

Meer informatie op www.photoholidays.nl of op telefoonnummer 010-7501270.
Categorie:
Tag(s):