donderdag, 23. juni 2005 - 21:53

Vamos a la playa in Maastricht

Maastricht

In navolging van Rotterdam, heeft nu ook Maastricht een eigen beach aan de Maas met een heus paviljoen en een zandstrand van 4000m2 bestaande uit 2000 kuub zand. Van 23 juni tot en met 18 september kan iedereen het echte strandgevoel beleven. Niet alleen is Maastricht rijk aan restaurantjes, terrasjes, winkels en cafés, maar nu kunnen bezoekers en bewoners van de stad genieten van een echt zandstrand.

Zoals de organisatoren zeggen een echte hotspot waar gedanst, gedronken en gerecreëerd kan worden op verschillende manieren. Er zijn onder andere sportieve activiteiten zoals Beachvolley, Bossaball en beachsoccer. Bossabal is een soort volleybal waarbij het veld bestaat uit Trampolines en springkussend met een net in het midden.

De opening in Maastricht gebeurde door Burgemeester Gerd Leers. Na een korte speech verklaarde hij het strand voor geopend. Op dat moment kwamen enkele exotische danseressen de limbo dansen en het gezelschap werd vervolgens meegenomen naar het strand waar de danseressen nog een kleine vuurdans lieten zien. Daarna kon er gefeest worden met drankjes, hapjes en uiteraard live muziek. De tropische temperaturen maakten de opening compleet.

Voor meer informatie verwijzen we u naar www.strandaandemaas.nl

© Tekst/foto’s Jean-Pierre Geusens
Provincie:
Tag(s):