zaterdag, 2. juli 2005 - 17:22

Van Basten grijpt mis

Badhoevedorp

Marco van Basten was zaterdagmiddag met zijn hoofd waarschijnlijk bij het voetbalspel toen hij stond te tanken in Badhoevedorp. De coach van het Nederlands Elftal gooide bij het Gulf tankstation aan de Swammerdamstraat waarschijnlijk benzine in plaats van diesel in zijn vrij nieuwe Audi A8.

Een medewerker van de ANWB Wegenwacht bevestigde dat er problemen met de wagen van Marco van Basten waren, maar bij het zien van onze camera besloot de wegenwachter verder zijn lippen op elkaar te houden.

Als er verkeerde brandstof is getankt dan wordt de tank leeggezogen en spoelt de monteur de juiste brandstof door het leidingsysteem heen waarna de wagen weer compleet opnieuw afgetankt wordt. Als de auto niet gereden heeft nadat men verkeerde brandstof heeft getankt, dan is het nog niet echt een probleem, maar als de auto eerst is gaan rijden en dan stil valt, kunnen er grote problemen ontstaan waarna de monteur flink werk kan hebben.

Zo te zien op de foto was Van Basten niet echt ver weg van de pomp toen hij in de gaten kreeg dat er verkeerde brandstof in het voertuig zat. © BON
Provincie:
Tag(s):