zondag, 20. maart 2005 - 16:40

Vecht- en steekpartij op kermis Hardenberg

Hardenberg

Jeugd heeft vrijdagavond op en rond het kermisterrein in Hardenberg voor ongeregeldheden gezorgd. Drie jongens werden door een 20-jarige met een mes in hun hand gestoken, deze ontkent dit echter. Twee groepen jongeren uit Hardenberg en Ommen gingen met elkaar op de vuist.
<BR>De politie heeft diverse aangiftes opgenomen en onderzoekt de zaak, de exacte oorzaak van de ongeregeldheden is nog niet duidelijk.

Een 20-jarige man uit de Krim kreeg woorden op de kermis, waarna diverse anderen zich er mee bemoeiden. De jongeman ging op de vlucht en werd door een groep achtervolgd. Hij verklaarde dat hij zo in het nauw werd gedreven dat hij begon te vechten, daarbij werden drie jongeren in hun hand gestoken, hij ontkent echter een mes te hebben gebruikt. Een groep jongeren uit Hardenberg zat achter een groep jongeren uit Ommen aan die bij het ziekenhuis stonden. De politie moest hun naar het station begeleiden, zodat ze met de trein terug konden. De politie gaat nog met diverse getuigen praten alvorens tot vervolging wordt overgegaan.

© BON/ tekst en foto: Robert Hoetink.
Provincie:
Tag(s):