zondag, 11. december 2005 - 21:12

Vechtpartij in Kwadendamme

In de Vreelandstraat in Kwadendamme heeft in de nacht van zaterdag op zondag een vechtpartij plaatsgevonden. Twee jongens van 19 en 17 jaar oud en afkomstig uit ’s-Gravenpolder en een jongen van 17 jaar oud uit de gemeente Borsele waren aanwezig op een feestje in Kwadendamme en wilden even een luchtje gaan scheppen.

Buiten gekomen kwamen zij in de omgeving van de Witte Dam een groepje van vier jongens tegen die hen, zonder enige aanleiding, in elkaar begonnen te slaan. De vechtpartij verplaatste zich naar de Vreelandstraat waar een getuige tussen de groep is gesprongen.

De getuige, een 47-jarige man uit de gemeente Borsele, liep ook de nodige trappen en/of schoppen op. De vechtpartij is op een gegeven moment beëindigd en de politie werd gebeld. Op aanwijzing van getuigen en betrokkenen zijn de vier vechtersbazen aangehouden.

Het betreffen een 18-jarige jongen, twee 19-jarige jongens en een 20-jarige jongen uit de gemeente Borsele. Zij zijn overgebracht naar het huis van bewaring. De slachtoffers liepen door de openlijke geweldpleging diverse verwondingen op en moesten zich onder behandeling van een arts laten stellen. Zij raakten gewond aan hun gezicht, rug, ribben en armen. Over de precieze verwondingen is nog niets bekend.
Provincie:
Tag(s):