woensdag, 7. december 2005 - 7:35

Veel en lange files door aanrijdingen

Amstelveen

Een ernstig ongeval op de N215 ter hoogte van Dirksland heeft gisterenavond aan twee mensen het leven gekost, zo meld vanmorgen de Verkeersinformatiedienst de VID. De aanrijding vond plaats rond 17.20 uur waar door een inhaalmanoeuvre vier auto’s op elkaar botste. Naast de twee doden vielen ook twee gewonden. De weg zal i.v.m een uitgebreid politie onderzoek dicht blijven tot 12.00 uur woensdagmiddag.

Ook op de A4, tussen Den Haag en Amsterdam is woensdagochtend een ongeval gebeurd. Ter hoogte van Hoofddorp waren twee vrachtwagens en een nog onbekend aantal auto’s op elkaar gebotst. Hierdoor waren vanmorgen drie rijstroken afgesloten. Inmiddels zijn de rijstroken weer open gesteld. Rond 07.30 uur stond 16 km file in de richting van Amsterdam.

Onder de rook van Rotterdam zijn vanmorgen vroeg op de A29 drie vrachtwagens op elkaar gereden. Hierbij kwam een chauffeur om het leven. Het verkeer richting Rosendaal wordt geadviseerd vanaf het knooppunt Vaanplein om te rijden via de A-15, A16, en de A17 richting Dordrecht en Breda. Door de bergingswerkzaamheden zal ook hier voorlopig de weg afgesloten blijven.

Op de A1 woensdagochtend is door uitgelopen wegwerkzaamheden een file ontstaan van 24 kilometer.
Provincie:
Tag(s):