zondag, 22. mei 2005 - 12:07

Veel onrust bij NAC

De onrust bij NAC neemt naarmate het seizoen eindigt steeds meer toe. In de tweede seizoenshelft wist de ploeg van trainer Ton Lokhoff slechts twee keer te winnen en twee maal gelijk te spelen.
<BR>
<BR>Alle overige duels verloor de Bredase ploeg. Lokhoff verklaarde na de met 6-2 verloren uitwedstrijd tegen ADO Den Haag dat hij zich &quot;diep schaamde voor zijn spelers&quot; en dat &quot;een beter elftal opstellen volgend jaar niet moeilijk zal zijn.&quot;

Het volgende incident bij NAC is een nogal merkwaardige. Volgens de Telegraaf op Zondag heeft algemeen directeur Theo Mommers Lokhoff verboden om met Ali Boussaboun tegen FC Twente in de basis te starten, uit angst voor de veiligheid van zijn aanvaller. De motivatie voor Mommers was het incident bij de laatste thuiswedstrijd van NAC. Boze supporters wachtten na afloop van de wedstrijd buiten Boussaboun op, die het stadion alleen stiekem via de achterdeur kon verlaten.

Overigens bleek de maatregel van Mommens onnodig. Boussaboun liep afgelopen week een blessure aan zijn rug op en is niet fit genoeg om te spelen.
Categorie:
Tag(s):