zaterdag, 29. oktober 2005 - 13:49

Veel steunbetuigingen voor getergde Gert Timmerman

Overdinkel

Zo'n 830.000 mensen keken afgelopen woensdag naar het programma 'Profiel' wat de KRO uitzond, en wat ging over het turbulente leven van Gert en Hermien. In de uitzending kwamen de dochters Sandra en Sheila uitgebreid aan het woord terwijl aan Gert niets werd gevraagd. Gert is boos op de KRO en vele mensen steunen hem blijkt uit het gastenboek op zijn internetsite

Dat de muziek en het leven van het zangduo Gert en Hermien nog vele mensen boeit bleek afgelopen woensdag wel uit het programma 'Profiel' dat de KRO uitzond. De uitzending trok zo'n 830.000 kijkers en dat is ronduit goed te noemen. In de uitzending kwamen alleen zijn beide dochters aan het woord en die vertelden niet bepaald positieve dingen over hun vader.

Timmerman zelf werd door de makers van de documentaire totaal genegeerd. Hij overweegt nu stappen te ondernemen tegen de KRO vertelt hij in een interview met het Algemeen Dagblad. In het gastenboek op zijn website stromen de steunbetuigingen binnen.

Eén fan schrijft bijvoorbeeld:'Het programma profiel van de KRO dat van de week werd uitgezonden, was te ranzig (sorry) voor woorden, daar is iedereen het toch wel mee eens. De dames krijgen nu nog meer gezicht verlies door dit programma. Wat waren ze onrustig, vooral de jongste. Wat zij nodig hebben is nu professionele hulp en wat jij nodig hebt alle warmte van de wereld, want dat verdien je'.

Superfan Gerrie Regelink uit Apeldoorn zocht de zanger zaterdag op en overhandigde aan hem haar hele verzameling Gert en Hermien attributen die ze in 40-jaar gespaard had. Daarbij waren LP's die Gert zelf ook niet meer had. Ze had de zanger al zeker meer dan 10-jaar niet ontmoet, maar na de uitzending van 'Profiel' wilde ze graag laten weten dat ze nog steeds achter hem staat en hem steunt.

Wie de reacties wil lezen kan terecht op zijn website
Provincie:
Tag(s):