vrijdag, 8. juli 2005 - 19:18

Veiligheidsvest voor leden

Veilig op vakantie gaan willen we allemaal. Veel mensen reizen de komende weken naar hun vakantiebestemming. Automobilisten in Spanje, Italië, Portugal en Oostenrijk zijn verplicht om een reflecterend veiligheidsvestje in de auto te hebben. Het moet verplicht gedragen worden als er vanwege pech of een ongeval op de rijbaan gestopt en uitgestapt wordt. Deze regelgeving geldt formeel niet voor toeristen maar het is verstandig om een dergelijk vestje in de auto te hebben.

Deze week ontvangen alle 162.000 klanten van ZLM Verzekeringen uit Goes gratis een reflecterend veiligheidsvestje. De verzekeraar wenst daarmee al haar klanten een prettige en vooral veilige vakantie toe.
Veiligheid staat hoog in het vaandel bij de verzekeringsmaatschappij. Ze grijpt de vakantietijd aan om op dit gebied iets extra’s te doen voor haar klanten. De reflecterende vestjes komen ook na de vakantie goed van pas. Zowel voor wandelaars als (brom)fietsers dragen ze in de donkere wintermaanden bij aan hun verkeersveiligheid.

© BON
Provincie:
Tag(s):